JOM FOLLOW ELORA ^_^ ELORA SAYANG KAMU

Wednesday, September 14, 2011

2nd Batch PRE-ORDER ELORA MAXI SKIRT - CLOSED

assalam..hai semua..
ramai yang tanya saya bila nak open 2nd batch pre-order elora maxi skirt ni kan..
ehemm..jangan lupa simpan tarikh penting ni ye dear..hehe
DETAIL MAXI SKIRT:
* Material Skirt ini ialah SOFT JERSEY..digalakan memakai legging/kain dalam semasa pakai skirt ini dan akan lebih sopan ye dear..insyallah anda akan berpuas hati..:)
* PINGGANG Skirt ini menggunakan PENGERAS ye dear, so kena bagi ukuran pinggang (inci size) yang tepat semasa bagi ukuran. Kain ini tidak sesuai menggunakan getah kerana kalau jahit nanti tak cantek.
* Skirt ni JANGAN basuh mesin ye dear..BASUHAN TANGAN saja supaya tahan lama..)
* Skirt ni HANDMADE ye dear, so harga adalah berbeza ngan produk ready made yang ada dipasaran.
HARGA MASIH SAMA DEAR ..:)
RM45.00 (Semenanjung) + FREE POS + FREE GIFT
RM48.00 (Sabah/Sarawak) + FREE POS + FREE GIFT
sila berikan ukuran " INCI " ye dear..contoh seperti di bawah..harap paham ye dan sila berikan ukuran yang betul ye agar proses menjahit berjalan dengan lancar..;)







23 comments:

Cik Yunie said...

salam..masih terima order ke?berminat sgt...

elora fashion said...

assalam Cik Yunie..
masih boleh order dear..
isi form ye dear..:)
tq

snz said...

salam..kalau sy order arini n wt payment ari ni..
agak2 bile leh dpt maxi skirt ni ye?

elora fashion said...

salam snz..
kalau oder & wat payment hari ni
skirt akan dapat dlm masa 12-14 hari
dear..kalau siap awal pihak kami akan pos awal'dan inform melalui email..:)

tq

bella hamzah said...

salam kalau saya nak request material cotton bole x?

elora fashion said...

salam
dear bella..
wat masa ni pihak kami hanya gunakan
material soft jersey dear..
cotton lum ada lagi..insyallah akan diushakan:)
sory ye dear..

bella hamzah said...

oh yeke.. takpe...

azRyn said...

Salam , boleh order sampai brapa hari bulan ek sis?

elora fashion said...

assalam dear azryn
tempoh dapat skirt mengikut giliran dear..
biasanya dlm tempoh 12-14 hari
kalau awal kita akan inform dear..

tq..:)

azRyn said...

owraite.. saya dah htr form untuk order,.

DYAH said...

mana no acc maybank yang bole sy sent

elora fashion said...

dear DYAH..
isi form dulu ye dear..
nanti saya bg invoice..ada no.acc sekali..

tq dear..

Mas said...

minat...boleh order lagi ke?

elora fashion said...

dear mas..
masih boleh order lg dear..
:)

Naniesayang said...

salam
sy suka skirt nie .... kalau bdn berisi mcm sy sesuai x sis? kalau nak order lg leh ke

fathiah said...

boleh order lg x sis ?

itamie said...

still blh order ka?
dah order bla wat paymentnya?

miss inna said...

salam sis. inna nak tanya,masih boleh order ka utk skirt nie..inna berminat la..^^

SabrinaAzmi said...

Hai, boley order lagi ke skrg ni? :)

elora fashion said...

dear sabrinaAzmi

2nd batch dh tutup dear..kerana tempahan meningkat dr biasa..so pihak kami telah tutup utk menyiapkan semua tempahan yg ada..

tunggu kita open 3rd batch ye dear..

tq

cHubby said...

agak2 bila eak 3rd batch???

elora fashion said...

dear chubby
nanti kita akan inform ye dear..
mybe akhir dec / awal jan kita open kembali
3rd batch pre-order..:)
tqvm dear support elora..

norain rashid said...

nakkk jugakkk.. please let me know tau ble nk bukak 3rd batch order.. ^^

BORANG PESANAN

Assalamualaikum Terima Kasih Kerana Sudi Membeli belah Di ELORA BOUTIQUE.Sila Pastikan Anda Mengisi Borang Dibawah Dengan Lengkap Untuk Memudahkan Pihak kami Berurusan Dengan Anda.Sila FIKIR Betul-Betul Semasa Membuat ORDER Dan Pastikan Anda Membuat BAYARAN Mengikut Waktu Yang Ditetapkan.Oleh Kerana Ramai BACKOUT BUYER,BOOKING Hanya SAH 24JAM Saja.Harap Maklum.Terima Kasih.

EMAIL (PENTING)
NAMA PENUH
ALAMAT LENGKAP & POSKOD
NO.TEL
CARA BAYARAN MAYBANK
CIMB
WESTERN UNION
SENARAI ORDER ANDA
PENGHANTARAN KE POSLAJU SEMENANJUNG
POSLAJU SABAH/SARAWAK
POSLAJU INTERNATIONAL
PERTANYAAN/CADANGAN

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya TIDAK mendapat REPLY dari ELORA dalam tempoh 24JAM selepas membuat tempahan


This HTML form was created by Freedback.

SAPA KLIK SAYE CAYANG..;)

© e.l.o.r.a. Boutique | Design By MH