JOM FOLLOW ELORA ^_^ ELORA SAYANG KAMU

Thursday, May 9, 2013

Dian Vita C & E + collagen

Assalamualaikum



PERCUMA untuk anda!!

ya..saya akan berikan permulaan makan utk sebulan secara 
PERCUMA sekiranya anda mengikuti aturan makan secara konsisten Dianz Vita C & E (12000mg)

emailkan sekrang!! dan ceritakan masalah yang anda hadapi
jangan tipu2 bg gmbar org lain tau..tuhan marah..

pastikan GAMBAR TERBARU
& masalah yang dihadapi dengan detail untuk saya semak

PENGHANTARAN GAMBAR Sebelum 19 MEI 2013


Dian Vita C & E + Collagen

Assalamualaikum semua.
maaf lama menyepi di blog ni.huhu..untuk pengetahuan semua saya akan update latest dulu di FB Elora Fashion tau..jadi selalulah jenguk FB elora ok..:) oleh kerana saya bekerja jadi masa agak terhad & blog ni saya jarang2 update..tapi insyallah saya akan cuba selalu update di blog juga..

ok kali ni nak share ngan u all pasal Dian Vita C & E ni yang sememamngnya sangat sangat bagus dan telah berjaya membantu ramai diluarsana yang mempunya pelbagai masalah seperti dibawah.
jadi kepada anda yang sedang mencari supplement yang akan membantu kita sihat,cantik
saya syorkan anda mencuba Dian Vita C&E ni.

sangat senang cara penggunaannya.:)
hanya makan pagi sebiji lepas sarapan dan makan sebiji lagi sebelah malam selepas makan.
rasanya yang sedap & tidak pahit.kalau taknak telan boleh dihisap mcm mkn gula2 je..:)
sebotol ada 60 biji & sangat berbaloi untuk keperluan sebulan kita..:)

jadi apa tunggu lagi..pastikan anda miliki Dian Vita C & E
SMS/WASAP utk keterangan lanjut
013-7241042

Tuesday, April 16, 2013

Vitamin Dianz *Testimoni

Assalamualikum wbt.
Alhamdullilah sekrang elora dah sah jadi STOKIS untuk Produk Vitamin Dianz
Vitamin C & E + Whitening Collagen
Sejak diperkenalkan hampir 3 bulan ni..dah hampir 100++ testimoni yang telah dikumpulkan tau..jadi kepada anda yang ingin mencuba dan dapatkan keperluan vitamin lengkap untuk tubuh badan kita..yaa..saya sangat syorkan anda mencuba Dianz Vitamin ini sebabnya..
* dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM
*harga yang sangat berpatutan & tahan utk sebulan mkn.
* rasanya yang sedap..langsung tak pahit.
* mudah dibawa kemana-mana sebab botolnya comey je..:)
* tak perlu susah-susah nak bancuh bagai..just pagi lepas sarap mkn sebiji & 
mlm lepas mkn..mkn sebiji.semudah ABC kan..:D

so..jom baca salah satu testimoni yang saya nak share ni untuk anda semua.

Feedback after 3 month consumed VITAMIN C & E DIAN'Z.
asalnye sy ni bukan la jenis seorang yg berjerawat..tp start tahun 2010 disebabkn salah pakai skin care muka terus naik jerawat batu..kdg2 berdarah & bernanah..sakit sgt2..masa 2 memang rasa down sgt3..nk g kelas malu..nk jmpe kawan2 pon malu..nk amik gambar kt tmpt yg ada cahaya pon malu..masa mula2 dgr dian nk cri stokis tuk vit ni sy pon usaha la cri modal nk jd stokis coz hati sy tergerak nk try sdri vit ni & jual pdkwn2 yg ada mslh mcm sy..now alhamdulillah..after 3 month consumed vit c & e ni muka sy beransur pulih..jerawat da x naik..kalau naik pon time period je..2 pon sbji dua cm2..parut2 jerawat pon da pudar..now nk jmpe org & amik gmbr kt tempat yg ada cahaya pon da x kisah..thanks dian..=)

*before - muka memang teruk sgt3..da pkai mekap pon still nmpk jerawat merah2 2..
*after - muka tanpa mekap..no edit..bgn pg trus g tepi laut & snap pic..hehehe


Harga Sebotol : 
RM85.00 FREE POS Semenanjung FREE Gift
RM90.00 FREE POS Sabah/sarawak + FREE Gift

Like Fanpage Elora : Elora Fashion
SMS/Whatsapp Only : 013-7241042

Wednesday, April 3, 2013

8th Batch Pre-Order Maxi Skirt Cinderella *CLOSED

Assalamualaikum wbt
8th Batch Pre-Order Maxi Skirt Cinderella
kembali lagi dengan 21 warna menarik menanti anda untuk membuat pilihan hati ye..^^ 
semua warna sangat gojes dan boleh digayakan dengan pelbagai style mengikut keselesaan anda.

DETAIL MAXI SKIRT:

* Material Skirt ini ialah Soft Jersery/Soft Lycra Jersey
digalakan memakai legging/kain dalam semasa pakai skirt ini
dan akan lebih sopan ye dear..insyallah anda akan berpuas hati..:)

* PINGGANG Skirt ini menggunakan PENGERAS ye dear, so kena bagi ukuran pinggang (inci size) yang tepat semasa bagi ukuran. Kain ini tidak sesuai menggunakan getah kerana kalau jahit nanti tak cantek.
* Skirt ni JANGAN basuh mesin ye dear..BASUHAN TANGAN saja supaya tahan lama..)
* Skirt ni HANDMADE ye dear, so harga adalah berbeza ngan produk ready made yang ada dipasaran.

HARGA MASIH SAMA YE DEAR..;) :
Maxi Skirt Dewasa

RM45.00 + FREE POS SEMENANJUNG

RM48.00 + FREE POS SABAH/SARAWAK

Maxi Skirt Kanak-kanak

RM40.00 + FREE POS SEMENANJUNG

RM43.00 + FREE POS SABAH/SARAWAK
Sila berikan WARNA & SIZE (dlm INCI) Ukuran pinggang,punggung & labuh kain 
anda semasa order







Monday, January 28, 2013

7th Batch Pre-Order Maxi Skirt *CLOSED

Assalamualaikum wbt
7th Batch Pre-Order Maxi Skirt kembali lagi dengan 10 warna menarik menanti anda untuk membuat pilihan hati ye..^^ semua warna sangat gojes dan boleh digayakan dengan pelbagai style mengikut keselesaan anda.

DETAIL MAXI SKIRT:

* Material Skirt ini ialah Soft Lycra Jersey
digalakan memakai legging/kain dalam semasa pakai skirt ini
dan akan lebih sopan ye dear..insyallah anda akan berpuas hati..:)


* PINGGANG Skirt ini menggunakan PENGERAS ye dear, so kena bagi ukuran pinggang (inci size) yang tepat semasa bagi ukuran. Kain ini tidak sesuai menggunakan getah kerana kalau jahit nanti tak cantek.

* Skirt ni JANGAN basuh mesin ye dear..BASUHAN TANGAN saja supaya tahan lama..)

* Skirt ni HANDMADE ye dear, so harga adalah berbeza ngan produk ready made yang ada dipasaran.


HARGA MASIH SAMA YE DEAR..;)

RM45.00 + FREE POS SEMENANJUNG

RM48.00 + FREE POS SABAH/SARAWAK

Sila berikan COLOUR & Size Ukuran pinggang,punggung & labuh kain anda semasa order













BORANG PESANAN

Assalamualaikum Terima Kasih Kerana Sudi Membeli belah Di ELORA BOUTIQUE.Sila Pastikan Anda Mengisi Borang Dibawah Dengan Lengkap Untuk Memudahkan Pihak kami Berurusan Dengan Anda.Sila FIKIR Betul-Betul Semasa Membuat ORDER Dan Pastikan Anda Membuat BAYARAN Mengikut Waktu Yang Ditetapkan.Oleh Kerana Ramai BACKOUT BUYER,BOOKING Hanya SAH 24JAM Saja.Harap Maklum.Terima Kasih.

EMAIL (PENTING)
NAMA PENUH
ALAMAT LENGKAP & POSKOD
NO.TEL
CARA BAYARAN MAYBANK
CIMB
WESTERN UNION
SENARAI ORDER ANDA
PENGHANTARAN KE POSLAJU SEMENANJUNG
POSLAJU SABAH/SARAWAK
POSLAJU INTERNATIONAL
PERTANYAAN/CADANGAN

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya TIDAK mendapat REPLY dari ELORA dalam tempoh 24JAM selepas membuat tempahan


This HTML form was created by Freedback.

SAPA KLIK SAYE CAYANG..;)

© e.l.o.r.a. Boutique | Design By MH