JOM FOLLOW ELORA ^_^ ELORA SAYANG KAMU

Tuesday, September 15, 2015

NANO Whitening Cream

[ SI DIA MEMANG TAK PENAH TEGUR ]
Cuba kalau si dia tegur ? sentap ? dia perasann.. tapi nak jaga hati
hitam2 di tepi2 .malu dekat suami ? dah nak kawin ? nak bg bakal suami tgk hitam2 tu ?
utk ketiak hitam berkarat . celah2 tutttt ...berdaki 4kilo .. mohon guna . tkpyh sental pon . sapu 2 kali sehari selepas mandi . 
smggu pastu nmpk beza dah

testimoni keberkesanan produk dah berlambak !!

>>>>>>>>>>> rm35.00 SAHAJA <<<<<<<

mai beli lekaih ! sapa nk kawin 
dah kawin tu elok sgt la.
segan kt suami hitam2 daki ni


UNTUK TEMPAHAN
Isi Form di blog atau
whatsapp 013-7241042

DOAKU Hari Ini


Friday, September 11, 2015

SOALAN LAZIM LIGHTENER CREAM


apa itu lightener cream ?
==== cream berwarna light purple tanpa bau-bauan berasas natural utk mcerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

berapa lama boleh tahan 1 botol ?
=== 1 botol / 10gm boleh di gunakan maxima 2bulan jika di simpan di dalam peti ais ( cntoh tempat telur ) selepas membuka nya

saya tiada peti ais , macam mana ?
=== anda boleh mggunakan seperti biasa , tetapi jika TIDAK di simpan di dalam peti ais , ketahanan cream mgkin bertahan 1bulan sahaja berbanding di dlm peti ( 2 bulan )

saya beli kuantiti yang banyak 20-30 botol. tak kan semua nak masuk dalam peti ais ?
=== TIDAK . hanya selepas krim di buka perlu di simpan di dalam peti 

macam mana cara guna lightener cream ?
=== sapu kan nipis di bahagian miss v ( celah paha dan permukaan ) , ketiak , lutut , siku atau di bahagian gelap 2kali sehari selepas mandi , tidak perlu di bilas / basuh 

lelaki boleh pakai tak lightener cream ?
=== boleh di gunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

baby boleh gunakan tak ? 
=== yea boleh gunakan pada baby ( contoh lutut hitam akibat merangkak )

lightener cream boleh di sapu kan di bahagian mana ??
=== lutut , siku , buku lali , celah2 miss V , ketiak , kawasan gelap berdaki . ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu ?
=== YEA . tapi tidak di galak kan sapu di bahagian dada ( nyusu bayi )

boleh tak di gunakan di area payudara ( puting dan pelipat bawah dada )
=== boleh di sapu kan area dada ( puting dan bwh pelipat dada yg gelap ) 
tp berwaspada tkt di jilat anak atau bapak anak cream ni utk luaran saja tidak blh di makan 

selepas mggunakan lightener cream , boleh tak sy menggunakan deadorant ?
=== yea . anda boleh mggunakan deadorant selepas mgunakan lightener cream , tak perlu basuh atau bilas 

adakah lightener cream mendapat kelulusan KKM ?
== yea ADA . kami akan pamerkan no KKM dan lab test dalam masa terdekat , kerana menunggu surat pengesahan dri KKM



adakah cream ni boleh di gunakan ketika solat ? perlu kah sy membasuh nya ?
=== TIDAK . ia 100% halal 

adakah lightener cream akan membuat boleh bulu saya gugur ? 
=== TIDAK , cream ini tidak mgugurkan bulu

saya mempunyai kulit yang sensitif / ezcema, boleh tak sy menggunakan nya ?
=== JIKA kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas, ia tidak di galak kan.. tapi kawasan yang ingin anda sapu tidak mengelupas , anda boleh mgunakan kan nya , kerana cream ni berasaskan natural based

adakah boleh di guna kan di bahagian muka ?
=== tidak di galakan 

apakah bahan2 lightener cream ? adakah ia mempunyai kimia paraben ?
=== TIDAK . rujuk bahan di gambar

saya menggunakan lightener cream dan kulit saya menjadi gatal ?
===kemungkinan bahan di dalam cream tidak sesuai / alergik dengan bahan yang kami gunakan . berhenti mengunakan nya serta merta

adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan lightener cream / adakah saya perlu kan lightener cream sepanjang hidup saya ?
===TIDAK . anda boleh berhenti mengunakan lightener cream selepas anda berpuas hati dengan result nya . dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur


================================================================================


haaaa .. SAPA CELAH DIA HITAM N BERDAKI ?
meh cuba 
nano lightener cream..

tak sampai rm50 pon..

RM35.00 / 10GM
guna 2kali sehari selepas mandi
jgn lupa boh peti ais lepas buka

wasap 0137241042



BORANG PESANAN

Assalamualaikum Terima Kasih Kerana Sudi Membeli belah Di ELORA BOUTIQUE.Sila Pastikan Anda Mengisi Borang Dibawah Dengan Lengkap Untuk Memudahkan Pihak kami Berurusan Dengan Anda.Sila FIKIR Betul-Betul Semasa Membuat ORDER Dan Pastikan Anda Membuat BAYARAN Mengikut Waktu Yang Ditetapkan.Oleh Kerana Ramai BACKOUT BUYER,BOOKING Hanya SAH 24JAM Saja.Harap Maklum.Terima Kasih.

EMAIL (PENTING)
NAMA PENUH
ALAMAT LENGKAP & POSKOD
NO.TEL
CARA BAYARAN MAYBANK
CIMB
WESTERN UNION
SENARAI ORDER ANDA
PENGHANTARAN KE POSLAJU SEMENANJUNG
POSLAJU SABAH/SARAWAK
POSLAJU INTERNATIONAL
PERTANYAAN/CADANGAN

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya TIDAK mendapat REPLY dari ELORA dalam tempoh 24JAM selepas membuat tempahan


This HTML form was created by Freedback.

SAPA KLIK SAYE CAYANG..;)

© e.l.o.r.a. Boutique | Design By MH