JOM FOLLOW ELORA ^_^ ELORA SAYANG KAMU

Tuesday, September 15, 2015

NANO Whitening Cream

[ SI DIA MEMANG TAK PENAH TEGUR ]
Cuba kalau si dia tegur ? sentap ? dia perasann.. tapi nak jaga hati
hitam2 di tepi2 .malu dekat suami ? dah nak kawin ? nak bg bakal suami tgk hitam2 tu ?
utk ketiak hitam berkarat . celah2 tutttt ...berdaki 4kilo .. mohon guna . tkpyh sental pon . sapu 2 kali sehari selepas mandi . 
smggu pastu nmpk beza dah

testimoni keberkesanan produk dah berlambak !!

>>>>>>>>>>> rm35.00 SAHAJA <<<<<<<

mai beli lekaih ! sapa nk kawin 
dah kawin tu elok sgt la.
segan kt suami hitam2 daki ni


UNTUK TEMPAHAN
Isi Form di blog atau
whatsapp 013-7241042

DOAKU Hari Ini


Friday, September 11, 2015

SOALAN LAZIM LIGHTENER CREAM


apa itu lightener cream ?
==== cream berwarna light purple tanpa bau-bauan berasas natural utk mcerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

berapa lama boleh tahan 1 botol ?
=== 1 botol / 10gm boleh di gunakan maxima 2bulan jika di simpan di dalam peti ais ( cntoh tempat telur ) selepas membuka nya

saya tiada peti ais , macam mana ?
=== anda boleh mggunakan seperti biasa , tetapi jika TIDAK di simpan di dalam peti ais , ketahanan cream mgkin bertahan 1bulan sahaja berbanding di dlm peti ( 2 bulan )

saya beli kuantiti yang banyak 20-30 botol. tak kan semua nak masuk dalam peti ais ?
=== TIDAK . hanya selepas krim di buka perlu di simpan di dalam peti 

macam mana cara guna lightener cream ?
=== sapu kan nipis di bahagian miss v ( celah paha dan permukaan ) , ketiak , lutut , siku atau di bahagian gelap 2kali sehari selepas mandi , tidak perlu di bilas / basuh 

lelaki boleh pakai tak lightener cream ?
=== boleh di gunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

baby boleh gunakan tak ? 
=== yea boleh gunakan pada baby ( contoh lutut hitam akibat merangkak )

lightener cream boleh di sapu kan di bahagian mana ??
=== lutut , siku , buku lali , celah2 miss V , ketiak , kawasan gelap berdaki . ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu ?
=== YEA . tapi tidak di galak kan sapu di bahagian dada ( nyusu bayi )

boleh tak di gunakan di area payudara ( puting dan pelipat bawah dada )
=== boleh di sapu kan area dada ( puting dan bwh pelipat dada yg gelap ) 
tp berwaspada tkt di jilat anak atau bapak anak cream ni utk luaran saja tidak blh di makan 

selepas mggunakan lightener cream , boleh tak sy menggunakan deadorant ?
=== yea . anda boleh mggunakan deadorant selepas mgunakan lightener cream , tak perlu basuh atau bilas 

adakah lightener cream mendapat kelulusan KKM ?
== yea ADA . kami akan pamerkan no KKM dan lab test dalam masa terdekat , kerana menunggu surat pengesahan dri KKM



adakah cream ni boleh di gunakan ketika solat ? perlu kah sy membasuh nya ?
=== TIDAK . ia 100% halal 

adakah lightener cream akan membuat boleh bulu saya gugur ? 
=== TIDAK , cream ini tidak mgugurkan bulu

saya mempunyai kulit yang sensitif / ezcema, boleh tak sy menggunakan nya ?
=== JIKA kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas, ia tidak di galak kan.. tapi kawasan yang ingin anda sapu tidak mengelupas , anda boleh mgunakan kan nya , kerana cream ni berasaskan natural based

adakah boleh di guna kan di bahagian muka ?
=== tidak di galakan 

apakah bahan2 lightener cream ? adakah ia mempunyai kimia paraben ?
=== TIDAK . rujuk bahan di gambar

saya menggunakan lightener cream dan kulit saya menjadi gatal ?
===kemungkinan bahan di dalam cream tidak sesuai / alergik dengan bahan yang kami gunakan . berhenti mengunakan nya serta merta

adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan lightener cream / adakah saya perlu kan lightener cream sepanjang hidup saya ?
===TIDAK . anda boleh berhenti mengunakan lightener cream selepas anda berpuas hati dengan result nya . dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur


================================================================================


haaaa .. SAPA CELAH DIA HITAM N BERDAKI ?
meh cuba 
nano lightener cream..

tak sampai rm50 pon..

RM35.00 / 10GM
guna 2kali sehari selepas mandi
jgn lupa boh peti ais lepas buka

wasap 0137241042



KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM


KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan 
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved
====================================
Hanya rm35.00 saja
.
Wasap sekarang 0137241042

nano ligtening cream


Delima bakal pengantin baru!!
.
Tak lama lagi nak naik pelamin..semua dah tempah..memang tak sabar nak bersama dengan insan tersayang..tapi...
.
Macamana kalau sidia tau dan tegur nanti?..aahh..malulah aku..apa aku nak buat ni..dah macam macam produk aku guna..pi spa pon tak jalan..sental sental pon tak hilang!
Ahhhhh..buntuunyaa..
.
Jangan risau..kami ada penyelesaiannya..
HANYA SAPU NANO LIGHTENING CREAM setiap kali lepas mandi.kesan seawal 3 hari mgikut keadaan daki tu.
.
Alhamdulilah lepas ni dah semakin yakin dengan diri..bukan saja luaran kita jaga..dalaman juga penting yaaaa..
.
#nanolightenercream
harga mampu milik utk keseksian anda
Bukan 50..bukan 100
.
Hanya rm35.00 saja
.
Wasap sekarang 0137241042

Saturday, September 5, 2015

NANO Lightening Cream


[ KHAS UNTUK NAK HILANGKAN DAKI HITAM! ]
.
dah penat cuba macam-macam produk tapi menghampakan!
mohon kamu kamu cuba NANO Lightening Cream!
.
tak lama lagi nak kawin..Alamak!! MALU dengan si dia kalau tau..!
mohon kamu kamu cuba NANO Lightening Cream!
.....................
"Hai sis, nak bg feedback ni..fuhh product you mmg superb wink emoticon suka sgt, dulu I selalu pegi spa beli brg itu ini dah habis lebih rm50, tp dgn sis rm35 je dalam masa seminggu nmpak kesan cerah dekat ketiak, buku lali..suka sgt..hehehe..tq ya sis"
.
testimonial lain NANO LIGHTENING CREAM
>>>>> http://tinyurl.com/pzp8ql6 <<<<<
==================================================
HARGA?
BUKAN rm100..bukan rm50
.
>>> Hanya rm35.00 sahaja <<<
.
.
Berminat nak cuba hilangkan daki hitam?
Whatsapp "NANO" ke 0137241042
Whatsapp "NANO" ke 0137241042
Whatsapp "NANO" ke 0137241042

Sunday, March 1, 2015

DROPSHIP - PELUANG UNTUK MENCARI DUIT TEPI!!



PELUANG UNTUK MENCARI DUIT TEPI!!
.
Kami tahu anda pening untuk mulakan bisnes Internet. .
Masalah modal, nak jual apa, bila nak mula, nak jual kat mana?
.
Peluang ni kami beri kepada anda yang serius saja!
.→ bisnes tanpa modal
.→ bisnes tanpa pening kepala
.→ bisnes tanpa simpan stok
.→ bisnes tanpa penghantaran
.→ hanya iklan saja cari customers
.→ untung & komisyen* yg tinggi
.
Mudah kan??
Nak tau lanjut jom
Whatsapp utk daftar sebagai ‪#‎dropshipelora‬ +60137241042




PRODUK TERLARIS!!








PELUANG UNTUK MENCARI DUIT TEPI!!
.
Kami tahu anda pening untuk mulakan bisnes Internet. .
Masalah modal, nak jual apa, bila nak mula, nak jual kat mana?
.
Peluang ni kami beri kepada anda yang serius saja!
.→ bisnes tanpa modal
.→ bisnes tanpa pening kepala
.→ bisnes tanpa simpan stok
.→ bisnes tanpa penghantaran
.→ hanya iklan saja cari customers
.→ untung & komisyen* yg tinggi
.
Mudah kan??
Nak tau lanjut jom
Whatsapp utk daftar sebagai ‪#‎dropshipelora‬ +60137241042
atau
Email : eloraboutique@gmail.com

Sunday, February 15, 2015

DIAN VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN


DULU AKU MEMANG HITAM!!
Sekarang tak payah edit camera 360 pon!

ANDA BILA LG ?? 
jgn biarkan muka dan kronik bru nak bertindak!

✔✔ Fast grab WhatApps DIANVIT ke +60137241042
✔✔ PM PM kami di sini:
https://www.facebook.com/messages/Elora-fashion

TERBONGKAR!! 3 HARI SUDAH NAMPAK KESANNYA..

DIAN VITAMIN MELETOP 2014/2015 !! PRODUK SELAMAT..
untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti :
✔ jerawat
✔ jeragat
✔ parut
✔ liang pori terbuka
✔ resdung & allergic seafood
✔ berkulit kusam dan gelap sunburn

==================================================
HOT SELLING #DIANVITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000MG
MENGAPA ANDA HARUS PILIH?
✔ 1000mg vitamin E berasaskan maquiberry mengecilkan liang pori & melembabkan seluruh badan.
✔ 1000mg vitamin C berasaskan oren merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati.
✔ 2000mg Collagen berasaskan ikan talapia untuk menganjal dan menegangkan kulit.
✔ 2000mg gluthone untuk memutihkan kulit seluruh badan

Sebotol rm80/60biji/sebulan mkn
(sehari sebiji pagi lps sarap dan sebiji mlm lps mkn)

Sunday, February 1, 2015

TESTIMONI DIAN VITAMIN (Mangsa Toreh Muka Nur Syafiqa)


Wajah terkini mangsa toreh muka..syafiqa beliau makan #DIANVITAMIN 
Skrng masih promosi..jom order jom whatsapp +60137241042

#Repost @eqahelena
・・・
Utk makluman,eqa xbuat pembedahan plastik lagi,kena tggu lg 5bulan,parut da matang baru blh buat so,buat masa ni mkn supplement Dian'z vitamin ngan sapu dermatix je

DIAN VITAMIN MELETOP 2014 !! 
PRODUK SELAMAT.. untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti:

✔ Kulit Berjerawat dan berparut seperti kawah
✔ Kulit Berjeragat
✔ Kulit berminyak
✔ Liang pori terbuka dan besar
✔ Resdung
✔ Berkulit kusam dan gelap


ANDA BILA LAGI ?? Jangan biarkan muka dan kronik baru nak bertindak!

==============================================

Kenapa Dian'z Vitamin C & E sgt istimewa untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat,jeragat,resdung,parut,liang pori terbuka,berkulit kusam dan gelap?

✔ 12000mg setiap hari ( wow ! )
✔ Sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan
✔ Jimat ! sebotol 60 biji untuk dua bulan ( untuk kesan lbeh cpt 1 bulan)
✔ 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
✔ Mempunyai kelulusan kkm
✔Pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat
✔ Kesan seawal 3 hari
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS, ibu mengandung dan menyusu boleh ambil


PERTANYAAN/ORDER:
 whatsapp +60137241042

Thursday, January 29, 2015

GIVEAWAY BY ELORA Di Instagram


Nak MENANG DIAN VITAMIN + FLORAL MASK & RM100 BAUCER ELORA?? 

mai follow IG @eloraboutique

#REPOST gambar ini dan komen "DONE"

#ELORAGIVEAWAYFREEFMdanDVdanRM100

Smpai sini je repost ok dear!
→→→→→→→→→→→→→→→→

CAMNER CARA NAK MENANG?

a) anda berusia 21 tahun keatas dan ada account instagram personal serta follower lebih 200 org.

b) Repost gambar ini sampai last caption #ELORAGIVEAWAYFREEFMdanDVdanRM100

c) then komen "DONE" Dibawah gambar ini.

SYARAT LAIN :
Mesti Follow ig @eloraboutique

Ig anda mesti set PUBLIC

TAG 5 orang rakan anda ( JANGAN TAG Artis/blogger )

PEMENANG akan dipilih selepas @eloraboutique mencapai 5k follower

GOOD LUCK!

Saturday, January 24, 2015

FLORAL MASK NEW PACKGING 2015

 AWAS PRODUK TIRUAN !!
FLORAL MASK NEW PACKGING 2015
dapatkan FLORAL MASK 2015 ORIGINAL

- LEBIH BESAR 
- STIKER DI PRINT TERUS DI ATAS BOTOL ( tidak boleh di koyak )
- WARNA LEBIH TERANG ( warna purple berry )
- PENUTUP BOTOL BERWARNA PURPLE
- HOLOGRAM BAHARU ! BERBENTUK BULAT ( tertulis dianpixy )
- NO KKM NOT140804207K
===========

FLORAL MASK PACKINGING LAMA
- STIKER BOLEH DI KOYAK DEPAN DAN BELAKANG
-WARNA PUDAR ( purple lembut )
- PENUTUP BOTOL BERWARNA PUTIH
- HOLOGRAM BERBENTUK PETAK

WHATSAPP UTK SEBARANG PERTANYAAN : +60137241042

FLORAL MASK

50ml - RM39.90



untuk tempahan Wasap +6013-7241042



KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bauFUNGSI PRODUK :melindungi kulit dari pencemaranlembut tanpa menipiskan kulit



*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
*SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat



7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk 
membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv



INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita 
seawal 12tahun
*halal dan muslim product

untuk tempahan isikan form di bawah sekali
atau fast order Wasap +6013-7241042



Sunday, January 11, 2015

TESTIMONIAL DIAN VITAMIN

SEBELUM & SELEPAS MAKAN DIAN VITAMIN


RAMAI TAK PERCAYA!!!

TERBONGKAR!! 
3 HARI SUDAH NAMPAK KESANNYA..
WOW!!! CANTIK KAN KULIT DIA!! 



TERINGIN NAK KULIT GLOWING PINKISH MCM NK? 
→ Grab now! WhatApps DIANVIT KE +60137241042 

==========================================
DIAN VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN

PRODUK SELAMAT!!
Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti :
- kulit berjerawat & berjeragat, berparut bagai kawah bulan
- berminyak
- kusam & tidak bermaya
- liang roma besar
- sunburn
- resdung & allergic seafood

JANGAN RISAU!! KAMI ADA PENYELESAIAN UNTUK ANDA!

Dian vitamin C & E + whitening Collagen 
merupakan produk terawal menggunakan kolagen dr sumber ikan talapia.

Didalam setiap tablet 6000mg

@1000mg vitamin C dari oren
-Berfungsi memyingkinkan toksik dalam badan.
-melancarkan sistem perkumuhan.
-merawat jerawat, jeragat & parut. 

@1000mg vitamin E dr maquiberry
- melembapkan kulit
- mengecilkan liang roma terbuka
- mencegah kanser 

@2000mg pure collagen dr ikan talapia
- tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakan org alah seafood
- sesuai utk org alahan seafood/makanan laut
- tdk sesuai utk org yg allergic ikan talapia 

@2000mg Glutathione
-memutihkan kulit seluruh badan 
(kesan dpt dilihat dlm tempoh 2 minggi pertama dan bnyakkan minum air masak)
- memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit akan menjadi semakin halus serta lembut.

========================================
Cara pengambilan dian vitamin:
1 biji selepas sarapan dan
1 biji selepas makan malam

Sebotol 60biji/sebulan mkn.

Mendapat pengesahan HALAL
BUMIPUTRA Produk/kilang bertaraf GMP
Sesuai untuk lelaki & wanita berusia 16 tahun keatas.
Ibu mengandung & menyusu juga boleh ambil.

HARGA SEBOTOL
RM80.00

GRAB NOW!!
WHATSAPP
"DIAN VIT" ke +60137241042

BORANG PESANAN

Assalamualaikum Terima Kasih Kerana Sudi Membeli belah Di ELORA BOUTIQUE.Sila Pastikan Anda Mengisi Borang Dibawah Dengan Lengkap Untuk Memudahkan Pihak kami Berurusan Dengan Anda.Sila FIKIR Betul-Betul Semasa Membuat ORDER Dan Pastikan Anda Membuat BAYARAN Mengikut Waktu Yang Ditetapkan.Oleh Kerana Ramai BACKOUT BUYER,BOOKING Hanya SAH 24JAM Saja.Harap Maklum.Terima Kasih.

EMAIL (PENTING)
NAMA PENUH
ALAMAT LENGKAP & POSKOD
NO.TEL
CARA BAYARAN MAYBANK
CIMB
WESTERN UNION
SENARAI ORDER ANDA
PENGHANTARAN KE POSLAJU SEMENANJUNG
POSLAJU SABAH/SARAWAK
POSLAJU INTERNATIONAL
PERTANYAAN/CADANGAN

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya TIDAK mendapat REPLY dari ELORA dalam tempoh 24JAM selepas membuat tempahan


This HTML form was created by Freedback.

SAPA KLIK SAYE CAYANG..;)

© e.l.o.r.a. Boutique | Design By MH